Objav Dr. Schultza: Ako zastaviť srdcový infarkt do jednej minúty

Mnoho ľudí si neuvedomuje, že táto jednoduchá, no veľmi silná bylinka dokáže odvrátiť prebiehajúci srdcový infarkt doslova v priebehu pár sekúnd…

Dr. Schultzovi nikdy nezomrel žiaden pacient na infarkt! Ide o jedno z najštipľavejších korení vôbec. Uistite sa, že vždy máte nejaké po ruke, pretože bez preháňania dokáže zachrániť život rodinnému príslušníkovi pred infarktom.

Liečivé účinky kajenského korenia boli predmetom záujmu a vedeckého výskumu mnohých zdravotných expertov, vrátane Dr. Schultza. Počas svojej 35 ročnej kariéry nikdy nestratil žiadneho pacienta kvôli srdcovému infarktu, čomu vďačí práve kajenskému koreniu. Pacientov, u ktorých prepukol infarkt, liečil tak, že im dal vypiť pohár čaju s kajenským korením. Údajne do 1 minúty sa z neho potom dostali.

Kajenské korenie má ma Skovillovej stupnici pálivosti hodnotu 90 000 bodov. Podobnú hodnotu majú aj ostatné druhy pálivých čili papričiek ako:

    • feferóny
    • habanero
    • africký vták
    • thaijské čili
    • jamajské papričky
  • jalapeňo
  • škótsky bonet

Kajenské korenie alebo jeho príbuzné druhy nájdete zvyčajne v supermarkete medzi koreninami, prípadne v obchodoch s orientálnou kuchyňou.

Ako použiť kajenské korenie u pacientov pri vedomí

Ak sa u osoby rozvinie srdcový infarkt, podajte jej čajovú lyžičku kajenského korenia v pohári vlažnej vody. Pri tomto spôsobe podania však musí byť človek stále pri vedomí. Nižšie uvádzame aj spôsob, ktorý aplikovať v prípade bezvedomia.

Kajenské korenie je mocný stimulant, ktorý zrýchľuje tlkot srdca a tým lepšie rozvádza krv do celého tela. Má tiež hemostatický efekt, čiže okamžite zastavuje krvácanie, čím napomáha zotaveniu sa po infarkte.

 

 

Recept na kajenskú tinktúru Dr. Schultza

 

Táto tinktúra je vhodná v akútnych prípadoch srdcového infartku. Na jej výrobu sa odporúča použiť pravé kajenské korenie pestované v Indii alebo Južnej Amerike. Použiť však môžete aj ostatné druhy čili menované vyššie.

Čili papričky sú až 20 krát štipľavejšie ako bežná štipľavá paprika kvôli zvýšenému obsahu kapsaicínu a paprikového alkaloidu. Platí tu nepriama úmera – čím menšie papričky, tým sú štipľavejšie.

Ingrediencie

  • práškové kajenské korenie
  • 1 až 3 čerstvé čili papričky
  • 50% alkohol (môže byť aj vodka)
  • 2 dcl sklenená fľaša
  • rukavice

Inštrukcie

  1. Navlečte si rukavice.
  2. Naplňte 1/4 sklenenej fľaše s práškom kajenského korenia. Dolejte len toľko alkoholu, aby akurát zakrýval prášok.
  3. V mixéri rozmixujte čerstvé čili papričky s toľko alkoholom, aby ste získali zmes o konzistencii omáčky. Pridajte túto zmes do fľaše.
  4. Dolejte fľašu doplna s alkoholom a zavrite ju vrchnákom. Niekoľko krát za deň fľašu pretrepte.
  5. Nechajte fľašu na tmavom mieste 2 týždne, potom ju sceďte.
  6. Finálnu tinktúru uskladňujte v tmavej sklenenej fľaštičke.
  7. Ak chcete silnejšiu tinktúru, nechajte ju odstáť až 3 mesiace.
  8. Uskladňujte tinktúru na suchom a tmavom mieste. Nemá žiadnu expiráciu.

Dávkovanie odporúčané Dr. Schulzom

Ak je pacient pri vedomí, podajte mu 5 až 10 kvapiek tinktúry. Ďalších 5 až 10 kvapiek podajte opakovane po 5 minútach. Celú procedúru opakujte až dokým sa pacient nezotaví.

Ak nie je pacient pri vedomí, dajte mu 1 až 3 kvapky tinktúry pod jazyk a zahájte oživovanie (masáž srdca a umelé dýchanie). Opakujte 1 až 3 kvapky pod jazyk po každých 5 minútach, až dokým sa jeho stav nezlepší.

No a samozrejme – v oboch prípadoch okamžite volajte záchranku.

 

Prečítal si si článok až do konca? Zaujal ťa? Potom môžeš prácu redaktora odmeniť tým, že dáš článku na Facebooku lajk alebo ho budeš zdieľať ďakujeme.

 

You Might Also Like