Mimoriadne rýchly a jednoduchý spôsob brúsenia nožov v mlynčeku na mäso. Budú ostré ako kosa

Nože v mlynčeku na mäso časom otupejú a nerobia si svoju prácu tak, ako by mali: predchádzajúce pomleté mäso má rôzne veľkosti a jednotlivé časti sa nedajú vôbec pretlačiť. Tento problém je možné vyriešiť veľmi rýchlo a jednoducho – nože musíte nabrúsiť priamo v mlynčeku na mäso. S týmto návodom to vyriešite v priebehu niekoľkých minút!

 

Budete potrebovať brúsny kameň na mlynček na mäso – uľahčí vám prácu. Predtým sa musí namočiť do vody na 15 až 20 minút.

Potom by ste do mlynčeka na mäso mali nainštalovať kameň namiesto zvyčajnej mriežky.

Na stôl si pripevníme mlynček na mäso. Zatočte mlynčekom asi 50 až 60-krát a problém sa vyrieši!

Nože sú dokonale obrúsené a pripravené na použitie.

Pozrite si aj podrobnejšie video:

 

 

 

You Might Also Like