Skutočný príbeh o tom, ako ma táto rastlina zachránila pred rakovinou

V roku 2002 mi diagnostikovali nezhubný nádor na mozgu s veľkosťou zhruba 5,5 cm. Museli ma odviesť až do metropoly Bulharska, kde som podstúpil chirurgický zákrok.

Ten dopadol úspešne. Nanešťastie, môj príbeh tým nekončí.

Po dvoch rokoch mi opäť zistili nádor s rovnakou veľkosťou. Tentoraz však už bol zhubný a stihol medzitým aj metastázovať.

Lekári mi odporučili ďalšiu operáciu pomocou laseru. Keďže neexistovala žiadna iná možnosť, musel som ju prijať.

Operácia bola opäť úspešná, nádor sa podarilo odstrániť. Mala však aj vedľajšie účinky – zostal som po nej ochrnutý na ľavú nohu a ruku.

Následne som podstúpil onkologickú liečbu ožarovaním. Veľmi mi to však nepomáhalo.

Nádor sa vrátil a lekári mi už nedávali veľké šance na prežitie. Stal sa však malý zázrak, keď som sa dozvedel o recepte jednej ženy.

Odporučila mi užívať nápoj z fermentovanej bazy čiernej.

Už Hippocrates, staroveký grécky učenec, známy tiež ako „otec medicíny“, považoval túto rastlinu za neoddeliteľnú súčasť svojej lekárničky kvôli jej silným liečebným účinkom.

Z bazy si tento muž pripravil fermentovaný nápoj, ktorý pil 2 krát denne. Po čase sa pomocou neho z rakoviny dokázal úplne vyliečiť.

A dnes vám prezradíme spôsob, ako si ho aj vy dokážete sami doma vyrobiť.

Príprava

Postup prípravy je veľmi jednoduchý.

Umyte bazu pod tečúcou vodou a osušte. Mierne ju roztlačte, aby sa z nich von dostala šťava a dužina. Takto roztlačenú bazu potom zmiešajte s cukrom alebo medom.

Presné množstvo cukru nie je stanovené. Môžete ho pridať podľa vlastnej preferencie.

Ak chcete, na zlepšenie fermentácie možno do tejto zmesi pridať aj trochu živých kvasníc.

Zmes vložte do sklenenej alebo keramickej nádoby, otvor uzavrite látkou, aby do nej neliezol hmyz a aby mohla „voľne dýchať“.

Nádobu potom položte na svetlé a teplé miesto, ktoré predstavuje ideálne podmienky pre fermentáciu.

Po týždni až dvoch sceďte tekutinu do sklenenej uzatvárateľnej fľaše, uzavrite vekom a umiestnite do chladničky.

Užívajte 1 až 2 čajové lyžičky tohto liečivého sirupu denne.

Od tej doby čo som začal piť fermentovaný nápoj z bazy, môj nádor nielenže zmizol, ale už sa ani neobjavil. Najlepšie na tomto lieku je, že je čisto prírodný a nemá žiadne negatívne vedľajšie účinky.

Opäť sa raz potvrdilo, že matka príroda nám ponúka všetky svoje dary a dokáže nám navrátiť stratené zdravie.

 

Nezabudnite článok zdieľať aj s vašimi priatelmi na facebooku!

You Might Also Like