Boj o život: Pravdivý príbeh o rastlinke, čo ma zachránila z pazúrov rakoviny!

V roku 2002 bol bulharskému mužovi diagnostikovaný nezhubný nádor na mozgu s veľkosťou zhruba 5,5 cm. Bol preto poslaný do nemocnice v hlavnom meste Sofii…

 Tam mu lekári nádor úspešne vyoperovali. Bohužiaľ, príbeh sa túto šťastne nekončí. Po 2 rokoch lekári objavili, že nádor sa vrátil v pôvodnej veľkosti. Tentoraz však už v zhubnej forme, a dokonca aj metastázoval.

Onkológovia mu následne odporučili ďalšiu operáciu, tentoraz pomocou laseru. Mužovi nezostávala žiadna iná možnosť než to akceptovať. Lekárom sa opäť úspešne podarilo nádor odstrániť, ale operácia mala tiež nežiaduce následky – muž ochrnul v ľavej časti tela na ruke aj nohe. Po operácii podstúpil aj ožarovanie.

Jeho stav sa však nezlepšoval a nádor znovu dorástol. Odporúčaním bola ďalšia operácia.

Deň, ktorý zmenil jeho život

Po niekoľkých mesiacoch, kedy sa jeho zdravotný stav ako-tak stabilizoval, bol odoslaný na rehabilitácie, ktoré mali zmierniť následky ochrnutia. Tam stretol iného muža, ktorý zmenil celý jeho život.

Uvedený muž trpel na rakovinu obličiek a lekári mu pôvodne oznámili, že má len 3 až 4 mesiace života. Našťastie od svojej známej sa dozvedel o recepte s čiernou bazou. Hippokrates, staroveký grécky lekár a zakladateľ modernej medicíny, popisoval túto rastlinu ako svoj kľúčový liek kvôli jej mocným liečivým účinkom.

Po užívaní tohto receptu sa stav muža s rakovinou mozgu začal postupne zlepšovať, až sa nakoniec z ťažkej choroby úplne vyliečil.

Bazový recept proti rakovine

1. Vezmite plody bazy čiernej, najprv je dobre umyte a potom usušte.

2. Následne ju roztlačte napríklad drvičom na zemiaky a začnite ukladať do nejakej sklenenej alebo keramickej nádoby po vrstvách. Nádoba musí byť tiež čistá a dezinfikované.

3. Medzi jednotlivé vrstvy plodov bazy nasypete cukor. Najlepšie je hnedý nerafinovaný cukor v bio kvalite. Ak chcete, namiesto cukru môžete použiť aj med.

Poznámka: Pomer bazy a cukru nie je presne stanovený, zhruba to môže byť 1 polievková lyžica cukru na 200 gramov bazy, ale môže sa to líšiť podľa vašej chuti a preferencií.

4. Čierna baza má na svojom povrchu prirodzené kvasnice, preto by mali začať kvasiť samy od seba. Ak si chcete byť istý, že naozaj začnú kvasiť, môžete do nich pridať trochu kvasníc. Je dobré dať kvasnice aj ako poslednú vrstvu na povrch.

5. Nádobu prekryte látkou, tú upevnite gumičkou a umiestnite ju na teplé a slnečné miesto, aby ste urýchlili proces fermentácie.

6. Priebežne sa uisťujte, že sa v nádobe nevytvorila pleseň.

7. Po 1 až 2 týždňoch šťavu z fermentačnej nádoby prelejte, prípadne sceďte do sklenenej fľaše alebo džbánu a umiestnite do chladničky.

Keďže obsah prebehol cez proces fermentácie, v chladničke by to malo vydržať pomerne dlho, obvykle 3 až 6 mesiacov.

 

Užívanie

Užívajte 1 čajovú lyžičku tohto úžasného bylinného prípravku každý deň 10 minút pred raňajkami.

Doba užívania nie je obmedzená, liek konzumujte podľa potreby až do úplného vyliečenia. Môžete ho brať aj pravidelne v rámci prevencie.

 

 

Prečítal si si článok až do konca? Zaujal ťa? Potom môžeš prácu redaktora odmeniť tým, že dáš článku na Facebooku lajk alebo ho budeš zdieľať ďakujeme.

 

You Might Also Like